نشانی :

شیراز ، خیابان معدل غربی ، مجتمع پزشکی راز

شماره تلفن :

071-91009393

ساعت کاری :

شنبه تا چهارشنبه 6 الی 24:00، پنجشنبه 6 الی 19 و روزهای تعطیل 7 الی 12:30

آزمایش B-HCG titer urine

نام آزمایش : B-HCG titer urine

هزینه آزمایش : 2,278,780 ریال

وضعیت ارائه آزمایش : موجود

نوع نمونه :

Urine

حجم نمونه :

1 ml

نگهداری نمونه :

2-8 درجه

حمل و نقل نمونه :

انتقال در شرایط یخچالی

راهنمای جمع آوری نمونه :

نمونه ادرار اول صبح ( از ساعت 20 شب گذشته تا زمان جمع آوری نمونه مایعات ننوشید)

اطلاعات لازم از بیمار :

سن بيمار, مصرف دارو ,سابقه بيماري

 

آمادگی لازم قبل از نمونه گیری :

قبل از جمع‌آوری نمونه ادرار برای آزمایش حاملگی، نوشیدنی زیادی مصرف نکنید، زیرا ادرار بیش از حد رقیق ممکن است نتیجه منفی کاذب را ایجاد کند.

اطلاعات بالینی :

 هورمون HCG را هورمون حاملگی یا گنادوترپین جفتی انسان می‌گویند. این هورمون در دوران بارداری از جفت ترشح می‌شود و مدت زمان کوتاهی بعد از قرارگیری جنین در رحم ترشح آن شروع می‌شود. وظیفه اصلی آن تغذیه تخمک و اسپرم لقاح یافته بعد از لانه‌گزینی در دیواره رحم است. حدود 11روز بعد از لقاح در خون و بین 12 تا 14روز بعد از لقاح در ادرار قابل بررسی و اندازه‌گیری است. این هورمون هر 48 تا 72ساعت به مقدار دوبرابر خود می‌رسد. در هفته 8 الی 11به بالاترین میزان خود رسیده و در ادامه بارداری کاهش می‌یابد.طی 8 تا 10 هفته اول بارداری، معمولا سطح hCG خیلی سریع افزایش می‌یابد. سطح این هورمون تقریباً در هفته دهم بارداری به اوج خود می‌رسد و سپس تا زمان زایمان به تدریج کاهش می‌یابد.

 

نام های مشابه :

hCG, Beta Subunit (Chorionic Gonad)- CG (Chorionic Gonadotropin) - Beta Human Chorionic Gonadotropin

نیازهای همراه نمونه :

نام-نام خانوادگی-نوع نمونه

عوامل مداخله گر :

نتایج ممکن است در ابتدای حاملگی یا هنگامی که وزن مخصوص ادرار پایین است منفی شوند. هماچوری (هموگلوبین در ادرار) و پروتئینوری (پروتئین در ادرار) ممکن است سبب نتایج مثبت کاذب گردند. چنانچه آزمونها بسیار زود و در اوایل بارداری و قبل از آن که سطح HCG به حد قابل ملاحظه ای برسد انجام شوند، ممکن است نتایج منفی کاذب گردند. آزمون های بارداری با استفاده از ادرار بر حسب رقت ادرار تغییر می کند. سطح HCG در ادرار رقیق ممکن است غیر قابل اندازه گیری باشد. داروهایی که ممکن است موجب نتایج منفی کاذب در نمونه ادرار شوند عبارتند از: دیورتیک‏ها (از طریق ادرار رقیق) و پرومتازین. در مقابل داروهایی که ممکن است موجب نتایج مثبت کاذب شوند عبارتند از داروهای ضد تشنج، داروهای ضد پارکینسون، هیپنوتیک‏ها و tranquilizerها به خصوص پرومازین و مشتقات آن. در بعضی شرایط بدن آنتی بادی های حاوی قطعاتی از مولکول HCG می سازد که باعث افزایش مقدار محاسبه شده این هورمون شود.


آدرس : شیراز ، خیابان معدل غربی ، مجتمع پزشکی راز

شماره های تماس : 071-32369393-6 / 071-91009393

ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه 6 الی 24:00، پنجشنبه 6 الی 19 و روزهای تعطیل 7 الی 12:30


شماره ی واتساپ : 09914444130
آدرس اینستاگرام : instagram.com/razlab.ir