Covid-19 RNA PCR
Test name: covid 19 pcr (global)
Test cost: 0 Rial
Status of test presentation: Existing
Sample type:
Feces,Csf,Swab
Sample storage:
feces- swabدر دماي اتاق 8تا 22 درجه سانتي گراد- csf در دماي يخچال
Sample shipping:
رعایت زنجیره سرد (8-2 در جه)
Necessary information about the patient:
سن بيمار, مصرف دارو ,سابقه بيماري
Necessary preparation before sampling:
Clinical information:
سازمانهای بهداشت جهانی و مرکز کنترل بیماریهای عفونی تست پی سی آر (RT-PCR) را بهعنوان دقیقترین روش تشخیص ویروس کووید19 ( COVID-19 – SARS-CoV-2 ) اعلام کرده است. در آزمایش کرونا ( PCR ) با کمک سوآپ از حلق و یا بینی بیمار نمونه گرفته میشود. سپس باید این نمونه ازنظر وجود یا عدم وجود ویروس SARS-CoV-2 موردبررسی قرار گیرد. ابتدا استخراج ژنوم ویروس از نمونه با کمک کیتهای استخراج انجام و سپس با کمک روش PCR این ژنوم ویروسی تکثیرشده تا قابلشناسایی شود. غالباً جواب آزمایش کرونا 24 ساعت پس از نمونهبرداری آماده میشود.
Name of measurement method:
RT-PCR
Similar names:
Covid-19 RNA PCR
Sample requirements:
نام و نام خانوادگی-نوع نمونه
Additional information:
اگر شما یکی از علائم ابتلا به بیماری عفونی حاد تنفسی کرونا مثل سرفه خشک، تب بالا، سردرد، بدن درد و تنگی نفس را داشته باشید، انجام این آزمایش برای شما ضروری است. تصمیمگیری در مورد انجام آزمایش RT-PCR کرونا بر اساس شرایط اپیدمیولوژیک جامعه، نشانههای بالینی فرد و علائم بیماری کرونا صورت میگیرد. بهترین زمان انجام آزمایش پی سی آر کرونا (RT-PCR) برای نمونههای گرفته شده از انتهای بینی و حلق از زمان شروع علائم بیماری تا ۸ روز پس از آن میباشد. باید توجه داشت که در افراد مشکوک مبتلا به عفونت کووید ۱۹ با علائم شدید و پیشرفته بیماری، نیاز به انجام این آزمایش نمیباشد و در کوتاهترین زمان ممکن لازم است تحت مراقبتهای بیمارستانی قرار گیرند.
پس از یک هفته از شروع علائم به دلیل پیشروی ویروس به سمت مناطق تحتانی دستگاه تنفس تعداد ویروس در بخشهای تنفسی فوقانی (حلق و بینی) به تدریج کاهش مییابد و نمونههای گرفته شده از بخشهای تحتانی تنفسی مثبت خواهند شد. در زمانی که فرد علائم بالینی خفیفی همچون تب ملایم احساس خستگی، بدن درد، آبریزش بینی، گلودرد و اسهال را نشان میدهند، انجام تست RT-PCR در صورت تشخیص و توصیه پزشک انجام خواهد گرفت.
انجام آزمایش مولکولی کووید ۱۹ برای گروه های پرخطر ضرورت بیشتری دارد. افراد پرخطر از نظر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در گروههای زیر قرار میگیرند: